Hvalpemotivation

Vi har en række dygtige hvalpeinstruktører, der har taget deres uddannelse hos Dansk Kennel Klub, og disse tilbyder hvalpemotivation forskellige steder på Fyn.

Instruktøren styrer selv, hvornår der startes hold op. Da det er vigtigt at komme tidligt i gang med en hvalp, vil der typisk være mulighed for løbende tilmelding og instruktøren starter så hold, når der er nok tilmeldinger.

Kontakt derfor hvalpeinstruktøren og bliv skrevet op gerne allerede når du planlægger at få en hvalp.

Hvalpemotivation er for alle hvalpe på under 6 måneder også selvom du ikke har stambog på din hund. På Dansk Kennel Klubs hjemmeside kan du finde en fin beskrivelse af, hvad hvalpemotivationen indeholder.

HUSK hvalpen SKAL (iht. dansk lovgivning) være mindst 8 uger, når den rejser fra sin hundemoder. Den kan starte til hvalpemotivation så snart et vaccinationsprogram er påbegyndt - spørg evt. hvalpeinstruktøren.

Unghundemotivation
Når din hvalp er blevet 6 måneder skal den gå til unghundemotivation. Det afholder hvalpe-instruktørerne også.

Efterlysning
Hvalpemotivation er meget eftertragtet, så Kredsen kan godt bruge flere hvalpeinstruktører. Hvis du kunne tænke dig at blive hvalpeinstruktør, så kan kontaktpersonen hjælpe dig med information om, hvordan du kan blive det og hvad det indebærer