Barn og hund

Projekt Barn & Hund er et GRATIS tilbud til børn i alle danske skoler. Formålet med projektet er at lære børn, hvordan de på en sikker måde kan omgås hunde og derved forhåbentlig undgå uheldige oplevelser med hunde. Man kan ikke undgå at opleve en hund på den ene eller anden måde i Danmark, og ligegyldig om man er glad for hunde eller ej, bør man vide hvordan det skal håndteres.

Underviserne er erfarne hundefolk, der frivilligt forestår undervisningen (ca. 45. min.). De medbringer en kort, let forståelig videofilm om emnet, og børnene får også en informationsfolder, som de kan tage med hjem og læse sammen med deres forældre. Endvidere medbringer underviseren som regel selv sin hund, som børnene får lov til at hilse på, hvis de har lyst.

Projektet har, siden opstarten i 1991, været en stor succes, og mere end 100.000 børn er blevet undervist af DKK's Barn & Hund undervisere. Projektet tilbydes primært børn fra børnehaveklasse til 4. klassetrin.

Hvis du vil vide mere om DKK's "Projekt Barn & Hund", eller du kender en skole der gerne vil have besøg af en underviser, kan du kontakte DKKs information på tlf. 56 18 81 55 - eller du kan kontakte koordinator (på Fyn)

Kreds Fyn kontaktperson
Maiken Egekvist for at få henvist nærmeste underviser.
E-mail:
 berner_bijou@msn.com   eller telefon 51 89 15 50.

          -----------------------------------------------------------------           

De friske fynske frivillige er klar til at komme på fynske skoler og undervise i fornuftig omgang med hunde.