DKK Kreds 3
DANSK KENNEL KLUB

Søg på

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Broby indendørs

Træningsplads Broby - Indendørs v. Dogcenter.dk


Fangelvej 59

5672 Broby 


Obs. Indkørsel nr. 2 hvor skiltet med "Dogcenter.dk" er 

 

Unghundehold feb. 2018:


 

Hvornår: Mandage klokken 18.00 - 19.00 for unghundeholdet.


7 træningsgange hvoraf 6 er i hallen, samt 1 gåtur.


Unghundehold er et hold for hunde på + 6 måneder, som har gået på hvalpehold tidligere og kan det mest basale som sit, dæk, kontakt m.m. Vi træner videre på det som er lært på hvalpeholdet og gør selvfølgelig øvelserne svære. Der bliver introduceret flere forstyrreler og nye øvelser. 


Vigtigt!! Da vi er indendørs med gulvtæppe er det meget vigtigt at du har sørget for at lufte din hund godt af inden træningen. Vi forventer at dette er en selvfølge for alle kursister. Husk varmt tøj :-) 


Se hallens regler: Klik herTilmelding via hundeweb unghundehold Klik her
Familiehundehold feb. 2018:


 

Hvornår: Mandage klokken 19.15 - 20.15 for familiehundeholdet6 træningsgange hvoraf 5 er i Dogcenter.dk hallen og 1 gåtur. 

Træningen er for hunde som har gået på hvalpehold og unghundehold og altså er stabil i basisøvelserne. Holdet egner sig til voksne og ældre hunde. 

Vi vil træne videre på vores basisøvelser men øge sværhedsgraden i form af forstyrrelser o.l. Udover basisøvelserne vil vi også lave lidt kropskontrol og tricks. Vi har desuden en gåtur som 2. træningsgang. 

Hver time vil altså indeholde basisøvelser som kontakt, gå pænt, indkald og lignede, men blive kombineret med tricks og kropskontrol. 


Husk: Læs den vedhæftet fil som findes på hundeweb.


Vigtigt!! Da vi er indendørs med gulvtæppe er det meget vigtigt at du har sørget for at lufte din hund godt af inden træningen. Vi forventer at dette er en selvfølge for alle kursister. Husk varmt tøj :-) Se hallens regler: Klik herTilmelding via hundeweb familiehundehold Klik her 

Kontaktperson

Louise Lind

Tlf. 60 13 73 85 - Kan træffes i hverdage mellem 16 og 18. Tidsrum herudover bedes du sende en mail eller sms.

Mail: Louise_lind@hotmail.dk

 

Instruktører

- Louise Lind