Nyheder fra kredsen


Opdatering vedrørende Corona virus:

 

Vores hovedorganisation Dansk Kennel Klub meldte onsdag d. 08.04.2020 ud at det efter tirsdag efter påsken vil være muligt at starte hold træning igen.

 

Holdtræningen forudsætter nogle skrappe regler således vi kan overholde myndighedernes anbefalinger og alle vores instruktører er informeret om disse.

 

Dansk kennel klub har i samråd med sundhedsvæsnet dermed gjort det muligt for små og udendørs hold at genoptage træningen.

 

Det er dog vigtigt at understrege at denne mulighed ikke nødvendigvis betyder at alle vores instruktører påbegynder nye hold/genoptager igangværende. Dette er en mulighed, men på ingen måde et krav.

 

Det er op hver instruktør og kursist at vurdere om de ønsker at starte træning igen.


Uanset hvad vores instruktører beslutter i forhold til trænings situationen bakker vi i Kreds 3’s bestyrelse dem op.

 

Ligeledes er det for dig som kursist også valgfrit om du ønsker at starte/genoptage hold. Hvis du er i gang med et hold som opstarter, men ikke ønsker at deltage de sidste undervisnings gange bedes du give din instruktør besked. Du får selvfølgelig dine penge tilbage for holdet/de timer du mangler.

 

Hvis I har nogle spørgsmål, må I gerne kontakte de respektive kontaktpersoner eller jeres instruktør.


Såfremt der er ændringer fra hvad du tidligere har hørt fra din/dine instruktører vil du høre nærmere. Du behøver derfor ikke kontakte dine instruktører på nuværende tidspunkt.