Hundeferie 2018

Hundeferie 2018

Kreds 3 afholder igen i år Hundeferie på Fyns Hoved camping. D. 6-13/7 har du mulighed for at holde en uges hyggelig ferie sammen med andre hundeinteresserede, hvor vi får aktiveret hundene samtidigt med at vi holder helt almindelig campingferie.

I år kan du vælge mellem at træne agility, rally og nose work.

OBS! Vi har fået et par afbud, så der er nu to ledige pladser på "nose work intro", dvs. for dem der ikke har prøvet nose work før.

Hvem kan være med?
Hundeferien er et tilbud til alle DKK-medlemmer.

For agility gælder at hunden skal være fuldt udvokset, og at den har hverdagslydighed nok til at kunne træne uden snor, ellers er der ingen krav om forkundskaber til nogen af aktiviteterne.

Om træningen
Vores målsætning er at alle skal kunne være med. En helt nybegynder kan få lov til at snuse til en ukendt hundesport, en øvet ekvipage kan få mulighed for at vedligeholde træningen lidt i ferien. Vi opretter også gerne hold for børn/unge hvis der er interesse for det. Mht. agility har vi ikke alle forhindringer med, men træner på mindre sektioner.

Hvad koster det, og hvordan melder man sig til?
Træningen koster 500,- per aktivitet. Hertil kommer indkvartering på campingpladsen.

For tilmeldingsblanket og nærmere info kontakt Anna Pettersson, tlf. 6169 3928, mail anna@korvis.dk.

Indkvartering på campingpladsen sørger du selv for, kontakt Fyns Hoved Camping på 6534 1014. Pladsens hjemmeside: www.fynshovedcamping.dk

Hvordan ser Hundeferieugen ud?
Fredag d. 6/7 er ankomstdag, hvor vi alle får indkvarteret os på pladsen. Om eftermiddagen holder vi et lille informationsmøde, hvor vi også laver en ryste-sammen-aktivitet. Om aftenen griller vi sammen. Der er træning lørdag, søndag, tirsdag og onsdag. Mandag er hviledag, hvor der er mulighed for at f.eks. tage på udflugt, eller bare slappe af på pladsen. Torsdag holder vi en fælles afslutning, i form af en for-sjov-konkurrence, efterfulgt af fællesgrill. Fredag d. 13/7 er hjemrejsedag.

Deltagerne på Hundeferien plejer at være gode til at selv finde på aktiviteter udover selve træningen. Som regel opstår der f.eks. spontane grillaftener, turneringer i minigolf og vikingespil, gåture, og udflugter. Af oplevelser og udflugtsmål udenfor campingpladsen kan nævnes den unikke natur på Fyns Hoved, også Kerteminde er et besøg værd.